Bands

Of course a party is always part of the Nordic Permaculture Festival. Read about the bands playing at the festival and check out their websites / videos. 

folkjykajakuntoutujat

Folkjykä & Kuntoutujat

Folkjykä & Kuntoutujat on folkin rajoja rikkova viisihenkinen poppoo, jonka post rockista valssiin poukkoilevat sovitukset rakentuvat laulaja-lauluntekijä Folkjykän biisien ympärille. Bändin Parempaa Aikaa-nimeä kantava pitkäsoitto julkaistaan syksyllä. Keikkoja on soitettu niin livestreamina radiossa kuin Tampereen kaupunginkin tapahtumissa.

Kotisivu:

https://www.folkjyka.com/

Tässä uusin julkaisu:

https://youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_mMtP6FCDYiL6ux42V8tRiZBIMH0k5v6to

Runo duo Tomas Vapaataival ja Juhani Tiainen

Esitys koostuu lyyrisistä proosa teksteistä, sekä niiden musiikillisista vastineista. Tekstien teemat, ovat filosofisia/mystis sävytteisiä. Musiikki pääsääntöisesti taitavaa ja tunnelmallista kitaramusiikkia.

Kokemusta duo on kartoittanut musiikki projektien tiimoilta ja performanssi/teatteripuolelta. Odotamme innolla esitystä!

band

Tolerans yhtye

Tolerans yhtye on vuonna 2018 perustettu free jazzia ja kokeellista musiikkia yhdistä yhtye. Erkki Joutseno rumpuja (Astro Can Caravan, Riko Goto Trio) ja Jukka Kääriäinen kitaraa (Kalmisto Trio, Sähkökitarakvartetti).

Video materiaalia: https://vimeo.com/286224374